Mostbet pul çıxarmı

Ответить
JonnySaze

Mostbet pul çıxarmı

Сообщение JonnySaze »

Gecəniz xeyir. Mən mostbet wypłata etmək istəyirəm, yəni pul çıxarmaq. 150 manat qazanmışam. Bank kartıma çıxarmaq istəyirəm. Proses nə qədər çəkir? Dostum dedi ki, bir həftə gözləmək olar. Bu doğrudurmu? Həm də soruşum ki, minimum çıxarış məbləği nə qədərdi? Mən əvvəllər heç pul çıxarmamışam. Bəlkə vergi tutulur? Kimsə pul çıxarıbsa, təcrübəsini bölüşsün. Çox sağ olun. Cavab gözləyirəm.
AlexeiForumin

Re: Mostbet pul çıxarmı

Сообщение AlexeiForumin »

Salam dostum. Sualın çox aktualdır. Mostbetdə pul çıxarmaq qorxulu deyil, sadəcə qaydaları bilmək lazımdır. Minimum çıxarış məbləği ödəniş sistemindən asılıdır, adətən 10-15 dollar və ya manat. 150 manat rahatlıqla çıxarılır. Vergi yoxdur, uduşların tam sənindir. Dostunun dediyi bir həftə köhnə məlumatdır.
İndi proses sürətlidir. Bank kartına çıxarış adətən 15 dəqiqədən 24 saata qədər çəkir. Həftəsonu bir az uzana bilər. Mən özüm dünən çıxartmışam, 3 saatdan sonra kartda idi. Bunun üçün doğrulamadan keçmək lazımdır. Pasport şəklini göndər. Ətraflı təlimat bu linkdə var: mostbet wypłata Oraya keç, addımları izlə. Bir məsləhət – ilk dəfə çıxarışda az məbləğ sına, məsələn 20 manat. Hər şey qaydasında olsa, sonra 150-ni çıxar. Narahat olma, pulunu alacaqsan. Uğurlar.
Ответить