Vavada bonus online – jak aktywować i uniknąć błędów

Ответить
JonnySaze

Vavada bonus online – jak aktywować i uniknąć błędów

Сообщение JonnySaze »

Witam. Zarejestrowałem się, ale nie mogę znaleźć opcji aktywacji vavada bonus online. W panelu konta widzę zakładkę "Bonusy", ale nie ma tam żadnych ofert. Czy muszę wpłacić depozyt, żeby coś się pojawiło? Czy może trzeba wpisać kod promocyjny? Słyszałem, że niektóre bonusy są przyznawane automatycznie. Boję się, że coś pomijam i stracę okazję. Będę wdzięczny za instrukcję krok po kroku.
FlyingCow

Re: Vavada bonus online – jak aktywować i uniknąć błędów

Сообщение FlyingCow »

Po rejestracji vavada bonus online może nie być widoczny od razu – to normalne. Oto jak postępować. Darmowe spiny za rejestrację pojawiają się automatycznie po potwierdzeniu adresu e-mail (wejdź w link aktywacyjny z maila). Jeśli ich nie ma po 30 minutach, napisz na czacie supportu. Bonus depozytowy (100% do pierwszego depozytu) jest aktywowany automatycznie po wpłacie środków. Minimalny depozyt to 50 zł. Aby sprawdzić status bonusów, wejdź w zakładkę "Bonusy" w panelu konta – tam zobaczysz, czy promocje są aktywne i jaki jest postęp wageru. Kod promocyjny nie jest wymagany do standardowych bonusów powitalnych, ale jeśli masz specjalny kod od partnera, wpisujesz go w odpowiednim polu w zakładce "Bonusy" przed depozytem (lub podczas rejestracji, jeśli to kod rejestracyjny). Więcej informacji znajdziesz na vavada bonus online. Powodzenia i sprawdź skrzynkę mailową – potwierdzenie rejestracji jest kluczowe.
Ответить